Осветление

Лъч-терма 96 ООД предлага осветление с широкоспектърно приложение в:жилища, офиси, магазини, ресторанти, хотели, обществени и административни сгради, болници, училища, бензиностанции, търговски и промишлени обекти.

През последните години осветлението преживява бурно развитите, както в осветителните тела, така и в светлоизточниците. Стремежът към енергоспестяване доведе до постепенната забрана на продажбите на старите лампи с нажежаема жичка, масовото популяризиране на енергоспестяващи лампи и налагането на най-новите светодиодни лампи /LED/. Развитието на LED технологиите от своя страна доведе до неподозирани досега възможности във всички области на осветлението. Затова стремежа на фирмата е да предлага цялостни решения за своите клиенти, идея – проект – доставка – изпълнение – гаранция.

Като естествен резултат от това Лъч-Терма 96 ООД предлага богата гама светодиодно осветление,отговарящо на последните технологични тенденции в .LED индустрията Проучванията на пазара показват, че до 3години над 30% от осветлението в Европа ще бъде на база светодиоди.

Целта на фирмата е да осигури на клиентите си възможно най-високо качество на продуктите и обслужването, с помощта на екип от специалисти, с натрупан опит и познания в областта на осветлението.

бутон номенклатура